Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Săsar! Victima nu a fost încă identificată!

sasar

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Săsar! Victima nu a fost încă identificată!!

 Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, prin Serviciul Unic de Urgență 112 s-a raportat azi, în jurul amiezii, faptul că o persoană a căzut în râul Săsar, în zona Bibliotecii Județene ”Petre Dulfu” din Baia Mare. Echipajele de salvare, pompierii și autospeciala SMURD au pornit spre locul semnalat, pentru a recupera victima.

Din nefericire, într-o groapă a râului Săsar a fost descoperit cadavrul unui bărbat de aproximativ 35 de ani. Potrivit colegilor de la actualmm.ro, victima era goală de la brâu în sus și nu deținea niciun act de identitate asupra sa.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii de la Biroul Criminalistic au examinat corpul, însă la suprafață nu au fost vizibile urme de violență. Se presupune că trupul bărbatului a ajuns în apele râului Săsar încă din cursul nopții trecute. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili identitatea victimei și modul în care a ajuns în apele Săsarului.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.