Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre lansează AUTO SHOW MARAMUREȘ, EDIȚIA I

Camera de Comerț și Industrie Maramureș și Baia Mare Value Centre lansează AUTO SHOW MARAMUREȘ, EDIȚIA I

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre organizează, în perioada 25 – 27  iunie a.c., în parcarea centrului comercial, prima ediție a evenimentului ”AUTO SHOW Maramureș”.

Cu respectarea tuturor măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, Camera de Comerț și Industrie Maramureș în colaborare cu Baia Mare Value Centre își propun organizarea unui eveniment auto care să încurajeze promovarea industriei auto, una dintre cele mai afectate de criza coronavirusului. Va fi un eveniment automotive în cadrul căruia branduri din industria auto vor expune cele mai noi modele de autoturisme dar și elemente de tunning auto, securitate auto, entertainment multimedia sau alte inovații tehnologice, care vor putea fi cunoscute în detaliu, pe parcursul a trei zile, de către maramureșenii pasionați sau interesați să își achiziționeze o mașină nouă.

Agenții economici din industria auto interesați să participe la AUTO SHOW Maramureș pot afla mai multe detalii sau se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Bd. Unirii, nr 16, telefon 0262-221510, e-mail: expo@ccimm.ro.

Evenimentul va fi completat și de o expoziție auto cu modele retro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.