Campania de întrajutorare sub numele „Împreună îi putem ajuta”, campanie de sprijin a sinistraților din zonele recent inundate: Novaci – județul Gorj va fi prelungita pana in 15.08.2014

Asociatia „Sorin Vlasin-Impreuna pentru Maramures” cu sprijinul PSD Sighetu Marmatiei a initiat campania de intrajutorare sub numele „Impreuna ii putem ajuta” destinata sinistratilor din zonele recent inundate ( Novaci – judetul Gorj).

Actiunea apeleaza la sprijinul de solidaritate al sighetenilor si nu numai, in aceasta campanie umanitara colectandu-se donatii in alimente neperisabile, imbracaminte, materiale de constructii cat si alte obiecte de stricta necesitate.
Campania s-a  desfasurat in perioada 30.07 – 09.08.2014.
Donatiile au putut  fi depuse la punctul special amenjat din sediul PSD Sighetu Marmatiei (Pta Libertatii nr.24) de luni pana vineri, in intervalul orar 12.00 – 17.00.
Datorita numarului mare de persoane care vor sa ne sprijine in initiativa noastra, perioada de desfasurare a fost prelungita pana in 15.08.2014.
Saptamana viitoare ne puteti gasi si la cortul asociatiei care urmeaza sa fie amplasat pe platoul din fata Parcului Central. In zile urmatoare va vom comunica intervalul orar in care ne puteti gasi la acest punct de colectare.
Fiecare ajutor conteaza.
Multumim ca ne sunteti alaturi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.