Campanie umanitară pe Facebook : Oamenii cu suflet au ridicat o casă superbă pentru o familie săracă!

O campanie umanitară, desfăşurată pe Facebook, a schimbat viaţa unei familii nevoiaşe din Iaşi. Şase oameni care trăiau într-o singură cameră au acum o locuinţă modernă, de peste o sută de metri pătraţi, complet mobilată. Noua casă a fost construită cu ajutorul donaţiilor şi a muncii voluntare a sute de oameni din ţară şi străinătate, informează digi24.ro.

casa-share-08

Cei şase membri ai familiei Ţugurlan – părinţii şi patru fete – au trăit câţiva ani înghesuiţi într-o cămăruţă. Salvarea lor a venit de la Bogdan Tănasă, un tânăr care a făcut o campanie pe Facebook prin care a strâns bani şi voluntari pentru ridicarea unei case pentru familia săracă.

Bogdan Tănasă, inițiatorul campaniei intitulate „Casa Share”, este la al doilea astfel de proiect finalizat cu succes.

Familia Țugurlan va avea de acum o locuință cu trei camere, complet mobilată.

„Și Andreea, Mihaela au condiții să meargă la școală, la grădiniță. Înainte, totdeauna erau marginalizate”, a povestit Mihai Țugurlan, tatăl fetelor.

„Avem un pat dublu pentru ele. Economisim timpul și spațiul. Un birou, calculator, tot ce avem noi acasă, așa au și ei”, a explicat Bogdan Tănasă, inițiatorul campaniei „Casa Share”.

Oameni din toată ţara, care au aflat pe internet povestea familiei Ţugurlan, au donat bani, mobilă şi materiale de construcţii. Contribuţii au venit şi din străinătate, iar constructorii au fost toţi voluntari.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.