Campionatele Europene de Gimnastică Cluj-Napoca : OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU SUPORTERII GIMNASTICII. VIDEO+FOTO

În perioada 19 – 23 aprilie 2017, la Cluj-Napoca se organizează pentru prima dată Campionatele Europene de Gimnastică.

Pentru zilele de 19 și 20 aprilie, când sunt programate calificările, Primăria Cluj-Napoca și Federația Română de Gimnastică vin cu o ofertă  specială dedicată tuturor iubitorilor gimnasticii!

BILETUL DE INTRARE LA CALIFICĂRI ARE PREȚUL SPECIAL DE 10 LEI.

Campionatele Europene de Gimnastică Cluj-Napoca: OFERTĂ SPECIA…

Campionatele Europene de Gimnastică Cluj-Napoca : OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU SUPORTERII GIMNASTICII. VIDEO+FOTOhttp://jurnalmm.ro/campionatele-europene-de-gimnastica-cluj-napoca-oferta-speciala-pentru-suporterii-gimnasticii-videofoto/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 18 Aprilie 2017

Oferta specială se adresează copiilor, studenților și seniorilor și este valabilă în limita locurilor disponibile.

Biletele pot fi achiziționate prin myticket.ro, polivalentacluj.ro, de la casele de bilete ale Sălii Polivalente Cluj-Napoca și din magazinele Diverta.

Referindu-se la acest campionat primarul Emil Boc a declarat: Este un moment istoric pentru România și în special pentru Cluj-Napoca. Avem acum ocazia unică de a urmări performanța gimnastelor noastre în inima Transilvaniei, aici, la Cluj. Mai mult decât atât, putem fi alături de sportivii României încă din etapele de calificare, care sunt unele dintre cele mai dificile, dar și spectaculoase momente din campionat. Vă invit așadar să fiți prezenți în număr cât mai mare la Sala Polivalentă, din prima zi a competiției – miercuri, 19 aprilie!

Orice suporter adevărat se cunoaște din calificări! Este momentul în care se filtrează valorile, este momentul în care fiecare gimnast și gimnastă încearcă să dea ce este mai bun pentru a ajunge printre cei foarte buni.

De aceea, toți cei 274 de participanți din 37 de țări au nevoie de sprijinul publicului încă de la primul start.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.