Când suntem mici visăm, iar când creștem putem crea

10862572_1521608471454774_6728104713136244709_o (1)Cine sunt tinerii zilelor noastre? Ce iși doresc cu adevărat? Sunt ei conștienți de viața lor și de schimbările societății în care trăiesc? Cred în visuri și le urmează?

Cu siguranță fiecare dintre noi are fericirea sa și doar noi singuri știm căror trăiri le putem da acest nume.

Sintimbrean Tudor, un tânăr clujan are un răspuns, un vis și un drum. Visul lui împlinit are și  un nume,  The Spot Cosy Hostel, un hostel situat pe o stradă a verii, mai exact 14 iulie numărul 25  chiar din inima Ardealului, Cluj Napoca.

De ce sa alegem The Spot Cosy Hostel?

Teoretic este definit un spațiu de cazare, dar practic reprezintă medicamentul de a ieși din normalitate, din gălăgia cotidiană și monotonia rutinei zilnice. Căsuța verde e plină de prieteni ale căror brațe sunt mereu deschise, primindu-și oaspeții binevoitori, dar nu oricum, ci cu tolba plină de povești.

1974295_1521430481472573_8167346473926240410_oȘi uite așa, cine mai face ordine în atâta dezordine?

În haosul cotidian, unde nu mai este liniște, doar neliniște, tânărul  Sintimbrean Tudor și-a propus în urmă cu ceva timp, rețeta și drumul spre împlinirea visului.

Rețeta unui vis împlinit poate conține multe ingrediente, dar cu siguranță visurile pot deveni realitate. Mai întâi de toate, avem nevoie de dorință și timp. Viața, împlinirea toate încep și se opresc la tot ce înseamnă timp. Întradevăr, acesta are prostul obicei de a fi ireversibil, de aceea cred că este mai important modul în care simțim și trăim timpul respectiv. E ca și cum toți ne dorim altceva, dar noi toți avem același timp, a conchis Tudor.

Căsuța verde, a fost contruita din pasiune, ingredientul de bază al succesului, mai apoi s-a transformat într-o afacere născută din ingredientul de bază, s-au adăugat liniștea de a fi în locul ce ți-a fost menit și bucuria de a fi înconjurat de oameni extraordinari sau  chiar idealul, câte puțin din fiecare. Mai apoi fericirea, care adesea stă în lucruri mărunte care te face  bucuros pentru un început promițător  și-ți aduce mult dorite confirmări, afecțiune, zâmbete care pot muta munții din loc, prietenii adevărate care au trecut proba timpului dar și multe emoții risipite împreuna cu cei din jur.

Alerg tinerii zilelor noastre dupa visuri?

Înainte să poți alerga, trebuie să vrei, iar noi suntem ceea ce alegem și avem posibilitatea să alegem ceea ce vrem să fim.

„Mi-am imaginat The Spot Cosy Hostel, un vis pe un tablou. Lumea a fost pânza mea, iar încrederea a fost pensula care a transformat dorințele într-o capodoperă”, a punctat Tudor.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.