CANDIDAT la CARTEA RECORDURILOR: Dupa 8 ore consilierul local PNL ,Niculescu Țâgârlaș Cristian, a terminat cu viceprimăria la Baia Mare!

CANDIDAT la CARTEA RECORDURILOR: Dupa 8 ore consilierul local PNL ,Niculescu Țâgârlaș Cristian, a terminat cu viceprimăria la Baia Mare!

Niculescu Țâgârlaș Cristian, a terminat cu viceprimăria. Record dobândit de consilierul PNL: cel mai scurt mandat de viceprimar la nivel național.

„Cel mai bun avocat din oraș”   așa cum se autodefinește, Niculescu Țâgârlaș Cristian,  a pierdut calitatea de consilier cu atribuții de viceprimar în „procesul” pe care l-au câștigat reprezentanții Coaliței pentru Baia Mare cu sprijinul celor  de la PMP și 2/3 din PSD. Scorul a fost de 12 voturi împotrivă  și 2 voturi au fost  nule.

Noul  consilier local din partea PMP , Florin Creț, propus de  noua consilieră din partea PMP , domnișoara Doris Călăuz , este de azi consilier cu atribuții de viceprimar . Scorul a fost de 13 voturi pentru, 2 voturi împotrivă și unul a fost  nul.

Consilierul local PER , Băzărea Daniela, nu a partcipat la vot, a preferat să plece  în timpul ședinței .

Coaliția  pentru Baia Mare a anunțat că își retrage sprijinul politic pentru Marinel Rob, iar din partea Coaliției au lipsit ,azi, de la ședința extraordinară :  Marinel Rob, Pop Mariana și Grumaz Dan.

Gligan Gheorghe , consilier PSD, a făcut notă discordantă  față de restul echipei din PSD : Smical Irina și Brăgaru Marin.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.