Candidatul la primăria Sighetu Marmației, av. Onița Daniela Ivașcu alături de micii fermieri. Vizită de lucru împreună cu ministrul agriculturii !

Candidatul la primăria Sighetu Marmației, av. Onița Daniela Ivașcu alături de micii fermieri. Vizită de lucru împreună cu ministrul agriculturii !

Ministrul agriculturii a răspuns invitației adresate de președintele PNL  Sighetu Marmației, av. Onița Daniela Ivașcu,  privind vizitarea unei  ferme care se dezvoltă cu pași mici într-un oraș care este înconjurat de păduri și  dealuri , propice însă dezvoltării zootehniei.

“Maramureșul și implicit municipiul Sighetu Marmației este o zonă cu oameni gospodari, oameni care își câștigă pâinea cu sudoarea frunții și datorită cărora avem pe mesele noastre produse bio și de calitate superioară.

Împreună ministrul agriculturii, Adrian Oros am mers în Șugău, cartier aparținând orașului nostru la domnul Mihai Adrian, un cunoscut crescător de porcine din această zonă. Acesta a reușit să pună pe picioare o fermă în care crește una dintre cele mai căutate rase de porcine, rasa Mangalița. M-am bucurat să aud că își dorește să dezvolte ferma pe viitor.
Cu siguranță fermierii trebuie susținuți de autorități să acceseze fonduri europene sau guvernamentale ca să își dezvolte fermele pentru că doar așa vom avea parte de produse sănătoase și de calitate.

Îi felicit pe fermierii maramureșeni pentru hărnicia și dăruirea cu care muncesc în fermele lor.” a menționat , av. Onița Daniela Ivașcu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.