Candidatul PMP la funcția de primar Fărcașa , Daniel Decebal susține sănătatea prin ecologizare.Văile și apele comunei sunt pline de gunoaie!

Candidatul PMP la funcția de primar Fărcașa , Daniel Decebal susține sănătatea prin ecologizare.Văile și apele comunei sunt pline de gunoaie!

Daniel Decebal impresionează prin energie, tenacitate și faptul că aduce în fața opiniei publice problemele reale cu care se confruntă comunitatea comunei Fărcașa. Curățarea văilor este o obligație a autorităților locale deoarece sănătatea, aerul curat, demnitatea și frumusețea se nasc în mediul rural.

“Curățarea văilor Comunei Fărcașa, o problemă pe care mi-am propus să o rezolv în mandatul de primar!

Calitatea apelor care traversează comuna este oglinda noastră ca și comunitate. În acest moment, această oglindă nu ne reprezintă pentru că văile sunt șerpărie curată, gunoaie și asta nu foarte departe de sat, ci la mică distanță de Biserica ortodoxă din Tămaia.” a menționat Daniel Decebal, candidat la primăria comunei Fărcașa

Curățarea văilor Comunei Fărcașa, o problemă pe care mi-am propus să o rezolv în mandatul de primar!

Curățarea văilor Comunei Fărcașa, o problemă pe care mi-am propus să o rezolv în mandatul de primar!Calitatea apelor care traversează comuna este oglinda noastră ca și comunitate. În acest moment, această oglindă nu ne reprezintă pentru că văile sunt șerpărie curată, gunoaie și asta nu foarte departe de sat, ci la mică distanță de Biserica ortodoxă din Tămaia.

Publicată de Decebal Daniel pe Vineri, 11 septembrie 2020

Comandat de: Partidul Mişcarea Populară, Organizaţia Judeţeană Maramureş; Executat de: Maramures Jurnal SRL; Cod mandatar financiar: 21200020

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.