Captură uriașă de droguri!!!

1 (1)Aproape 25 de kilograme de droguri ridicate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Timiş, în urma a 2 percheziţii efectuate pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de cultivare şi deţinere de cannabis. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale  –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La data de 30 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la locuinţele unor bărbaţi de 36 şi 37 de ani,  bănuiţi de cultivare şi deţinere de cannabis.În urma percheziţiilor, la unul dintre imobile, poliţiştii au depistat plante recoltate, respectiv 20 de kilograme de masă vegetală verde şi 2,5 kilograme de muguri uscaţi.

De asemenea, la cel de-al doilea imobil a fost depistată o cultură indoor, recent recoltată, formată din 35 de ghivece şi echipamentul folosit (ventilatoare, lămpi de încălzire, termometre şi sisteme de umidificare), precum şi 2 kilograme de cannabis uscat.

Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele fiind depistate şi conduse la audieri.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de Legea nr. 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

La activităţi au participat jandarmi.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.