Caravana lui Victor Ponta în cartierele Ferneziu și Firiza

Sâmbătă, 8 noiembrie, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril, caravana PSD a candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Ponta s-a aflat în cartierele Ferneziu și Firiza, pentru a discuta cu alegătorii direct, pentru a transmite mesajul de unitate a tuturor românilor într-un singur stat, unde să nu existe ură și dezbinare, unde să nu fie două Românii, una care să facă referire doar la Ardeal și cealaltă, la restul țării.

Totodată, reprezentanții candidatului Victor Ponta la președinția României au dorit să facă cunoscută dorința viitorului șef de stat și anume aceea de a nu se vota împotriva unui candidat sau a altui candidat, ci a se da un vot pozitiv, indiferent de opțiunea electorală a fiecăruia.

Aceste acțiuni în mijlocul oamenilor au început de câteva zile și vor continua până la sfârșitul turului 2, respectiv vineri, 14 noiembrie, în toate cartierele din Baia Mare, precum și în localitățile din teritoriu.

După ce joi și vineri, 12 și 13 noiembrie, caravana PSD, alături de organizația Tineretului Social-Democrat și Organizația Femeilor Social-Democrate și membrii ai UNPR Maramureș au discutat cu locuitorii din cartierele băimărene, sâmbătă, 8 noiembrie, caravana a ajuns în Firiza și Ferneziu. Cetățenii au părut doritori să afle care este proiectul de țară al candidatului Victor Ponta, precum și programul care îl propune pentru următorii ani.

Și pentru a marca cum se cuvine o sărbătoare creștină de asemenea anvergură, toți sărbătoriții zilei au fost răsplătiți cu o floare de reprezentanții PSD și UNPR care au însoțit caravana candidatului pentru președinția României, Victor Ponta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.