Care a fost scopul prezenței polițiștilor la Ulmeni?

Polițiștii au fost prezenți la Zilele Orașului Ulmeni pentru responsabilizarea șoferilor cu privire la riscul rutier generat de consumul de alcool și substanțe interzise, pe linia combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, dar și pe linie economică împreună cu polițiștii de la Biroul Transporturi.

Polițiștii din Ulmeni împreuna cu polițiștii Secției 3 Fărcașa, au fost prezenți în perioada 01 – 02 octombrie a.c., la manifestările organizate pentru marcarea Zilelor Orașului Ulmeni.

Pe lângă activitățile de asigurare și menținere a ordinii și liniștii publice, polițiștii au desfășurat o acțiune pe linie economică la mai mulți agenți economici din oraș, precum și responsabilizarea și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la efectele în plan juridic și personal generate de consumul de alcool și substanțe interzise la volan, dar și activități de informare și prevenire a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Totodată, duminică 02 octombrie, a fost deschisă circulația publică pe podul de la Ulmeni care traversează râul Someș. Inaugurarea a avut loc în prezența mai multor oficialități de la nivel central și local.

La evenimentele din week-end au luat parte aproximativ 10.000 de persoane și nu s-au înregistrat evenimente negative.

Măsurile de asigurare a ordinii publice au fost luate de jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.