Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal?

Fotbalul este cel mai vizionat sport la nivel mondial. Datorită pasiunii fanilor pentru fotbal, acesta este și cel mai pariat sport dintre toate. Există numeroase tipuri de pariuri pe fotbal și strategii de pariere care pot aduce câștiguri impresionate pariorilor. O să îți prezint cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal.

Pariul 1 x 2

Cu siguranță cel mai popular tip de pariu pe fotbal este pariul 1×2. Ținând cont că obiectivul fiecărei echipe de fotbal este de a câștiga meciul, nu era posibil ca pariurile să nu se axeze în primă fază pe acest aspect. Pariul pe câștigul unei echipe sau pe egal a fost dintotdeauna cel mai apreciat tip de pariu și unul dintre cel mai sigure pentru a paria un bonus de înregistrare precum Winmasters cod bonus.

Instinctiv, fie că ești un parior amator sau experimentat, acesta este primul tip de pariu la care te gândești atunci când vorbim de fotbal deoarece la asta se rezumă meciul de fotbal per total, la rezultatul final.

Pariul Draw No Bet

Al doilea cel mai popular tip de pariu pe fotbal este pariul Draw No Bet. DNB este o alternativă mai sigură pentru pariurile 1×2 deoarece scoate din ecuație egalul. Poți paria pe câștigătorul meciului, iar în cazul în care rezultatul final este egal, atunci ți se rambursează miza integral. Un dezavantaj al acestui tip de pariu este că nu vei avea aceeași cotă ca la pariurile 1×2 și se înțelege de la sine de ce.

Handicapuri

Handicapurile asiatice și europene sunt foarte populare după cele de tipul 1×2. Majoritatea pariorilor experimentați folosesc aceste tipuri de pariuri. Handicapurile asiatice pot fi chiar o variantă mai bună decât pariurile 1×2 dacă știi cum să le folosești. Handicapul asiatic este un pariu cu două rezultate posibile unde una dintre echipe primește un handicap fictiv.

Acest tip de pariu este foarte util atunci când avem un meci dezechilibrat unde o ești convins că o echipă va câștiga. Dacă ai alege pariul 1×2 nu ai avea o cotă prea mare pentru câștigător. În schimb, dacă alegi handicap asiatic atunci pronosticul tău va fi în legătură cu numărul de goluri.

De exemplu mizezi că o echipă se va impune în fața adversarului la minim două sau trei goluri diferență. În același timp poți paria și că o echipă nu va pierde la mai mult de două sau trei goluri diferență. Există și handicapuri cu rambursare parțială sau integrală a mizei.

Handicapurile europene sunt și ele o alternativă atât la pariurile 1×2, cât și la handicapurile asiatice. Handicapul european se aseamănă cu cel asiatic, deoarece una din echipe primește un handicap fictiv. Diferența dintre handicapurile europene și cele asiatice este că la cele europene handicapul trebuie să aibă valori întregi. La handicapurile europene nu există opțiunea de rambursare parțială sau integrală a mizei.

Alte tipuri de pariuri populare pe fotbal sunt pariurile de tipul under/over. Pariurile under/over se referă la numărul total de goluri înscrise într-un meci. Poți alege dintre diferite linii de diferențiere precum under/over 2.5. Cu acest tip de pariu pariezi ca numărul de goluri să fie mai mare sau mai mic decât linia de marcare pe care o alegi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.