Care va fi starea vremii astăzi în Maramureș?

Vremea a fost calda in cursul zilei si apropiata de normalul termic al perioadei noaptea. Cerul a fost variabil, temporar noros in prima parte a zilei cand izolat la munte a nins. Vantul a suflat slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta de pana 50 km/h , la statia meteo Iezer, unde a spulberat trecator zapada. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 8 grade la Ocna Sugatag si 12 grade la Baia Mare. In zona montana inalta trecator s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -5 grade, -4 grade la Cavnic si Sighetu Marmatiei, -3 grade in Baia Mare. Stratul de zapada masura pana la 50 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si partial umed in zona de munte, respectiv curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu trei utilaje si au raspandit opt tone de material antiderapant pe DN18. Cerul este senin, vantul prezinta intensificari trecatoare in zona de munte. Vizibilitatea in trafic este buna.

Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil la senin. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 11 grade, iar cele minime intre -4 grade si -1 grad. Dimineata si noaptea izolat, in zonele joase, se va semnala ceata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.