CARNAGIU pe autostradă. O cisternă a explodat, cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa

Cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa joi, ca urmare a exploziei unei cisterne. Numărul răniţilor este, de asemenea, foarte mare, camionul cisternă izbindu-se de un autobuz, înainte de a exploda.

Accidentul, care s-a produs la primele ore ale dimineții pe o autostradă la frontiera între statele Guerrero și Michoacan, s-a soldat până acum cu 24 de morți, a declarat Roberto Alvarez Heredia, purtător de cuvânt pentru securitatea statului Guerrero, într-un comunicat.

Coliziunea dintre cele două vehicule a provocat o explozie în urma căreia au murit carbonizați șoferul camionului cisternă, precum și mai mulți pasageri din autocar, a indicat, la rândul său, Marco César Mayares, secretar pentru protecția civilă din Guerrero. Acesta informase inițial cu privire la 20 de morți în urma cumplitului accident.

„Îmi exprim solidaritatea cu familiile celor care i-au pierdut pe cei dragi în acest tragic accident”, și-a prezentat condoleanțele într-un mesaj pe Twitter președintele mexican Enrique Pena Nieto.

Autocarul transporta turiști din Morelia, capitala statului Michoacan, care mergeau la plajele din statul Guerrero, pe coasta Pacificului.

Toți pasagerii erau cetățeni mexicani, au precizat autoritățile. În prezent este în curs de desfășurare identificarea victimelor.

Un grup de militari a fost trimis la locul accidentului pentru a securiza zona până la încheierea lucrărilor echipelor de intervenție rapidă, iar autostrada va fi complet degajată.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.