Casa lui ”Șoricelu” mistuită de flăcări! FOTO+VIDEO

focCasa lui ”Șoricelu” mistuită de flăcări!

Cu puțin timp în urmă, ISU Maramureș anunța un incendiu pe strada Petofi Sandor din Baia Mare, la numărul 86. Mai mult, mesajul a arătat că cea care arde este casa controversatului om de afaceri, Sorin Pop, zis ”Șoricelu”, despre care, până prin anii 2010 s-au spus multe.

S-au făcut descinderi în casa lui, de-a lungul timpului, fiind suspect în operațiunea ”Excavatorul”, acțiune ce s-a desfășurat concomitent în cinci județe ale țării pentru destrămarea rețelei de traficanți de mașini furate din străinătate, însă la el acasă n-au găsit nimic incriminator. În 2009, spre exemplu, Șoricelu și-a băgat buldozerul în construcțiile de pe Valea Usturoiu, demolând o serie din clădirile ridicate de el. Cunoscătorii știu și povestea cailor lui Șoricelu, niște specimene de excepție, dar despre omul de afaceri s-a vorbit și faptul că ar fi deținut diverse animale, care mai de care mai rare și mai periculoase.

Acum, însă, casa lui Șoricelu este în flăcări. Și nu orice flăcări, fiindcă focul i-a cuprins întreg acoperișul și înaintează cu repeziciune. Pompierii sunt la fața locului, ducând o luptă surdă cu flăcările. Cum se va sfârși tot acest incendiu și cine l-a declanșat, urmează să aflăm.

UPDATE:

Ieri, 03.08., la ora 19:42, dispeceratul ISU Maramureș a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casa de pe strada Petofi Sandor din Baia Mare. La locul intervenției s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare cu 5 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Ajunși la fața locului, militarii au costatat că incendiul se manifesta cu violență la acoperișul clădirii, P+3. Flăcările au distrus 4 apartamente situate la ultimul etaj. S-au deteriorat 3 apartamente de la etajul II și circa 300 de metri pătrați de izolație exterioară. De asemenea, o centrală termică pe lemne a fost în totalitate distrusă împreună cu obiecte de mobilier și electrice.

Până în această dimineață o autospecială a rămas în zonă pentru  pentru a preveni reizbucnirea incendiului. Pentru lichidarea incendiului, pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 6 ore.

Amalia Babici Man

 

Loading...

4 COMENTARII

  1. totul este o manevra. Casa a fost facuta pe Fonduri Europene iar cu o asigurare buna si-a permis sa dea foc la intreaga vila 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.