CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2019: Surpriză uriaşă, cine obţine premiul de 100.000 de euro. Scandal după decizie!

Exatlon, reality-ul sportiv fenomen care a cucerit inimile milioanelor de telespectatori readucând bucuria sportului în viață românilor de toate vârstele, urmează a-și desemna câștigătorii. Gabriel Nedelcu și Andreea Arsine s-au calificat în finală, alături de Ion Surdu și Nicoleta Luncă. Așadar, avem în finală doi Faimoși și doi Războinici.

Marea Finala s-a incheiat! Cei doi campioni Exatlon Romania sezonul 3 sunt Ion Surdu si Andreea Arsine.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ion Surdu-luptător MMA (23 de ani) și Andreea Arsine-atletă (30 de ani), ambii din echipa “Faimoșilor” ar fi cei doi care vor intra în posesia marelor sume de bani potrivit unor surse.

Agentia de turism Mara International Tour va propune: Super oferte 

Duminică, de la ora 20:00, se va da ultima bătălie, în urma căreia vom afla cine sunt câștigătorii, la masculin și feminin, ai celui de-al treilea sezon „Exatlon”.

4 concurenți sunt calificați în finală – Andrei Boțoacă, Gabi Nedelcu, Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine. 100.000 de euro va primi cel sau cea care va reuși să cîștige finala Exatlon 2019.

 Luptă acerbă pentru marele premiu

Primul care s-a calificat în finala Exatlon – sezonul 3 – din semifinala de sâmbătă este Gabriel Nedelcu, acesta învingându-l clar pe Andrei “Giubi” Boțoacă, așa cum chiar Faimosul a recunoscut.

Ultimul nume care va participa în Marea Finală Exatlon – sezonul 3 a fost aflat după duelul dintre Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine, ținând cont de faptul că Nicoleta Luncă și Ion Surdu se calificaseră în finală încă de săptămâna trecută. Cea care a câștigat duelul și va merge în Finala Exatlon – sezonul 3 este Andreea Arsine.

“După aproape 5 luni de stat la coteț suntem în finală”, i-a spus Gabi Nedelcu Nicoletei, care s-a calificat și ea în finală.

“M-a bătut clar”, a recunoscut Giubi, felicitându-l pe Gabi pentru calificarea în finală.

Exatlon este un reality-show care s-a bucurat și se bucură de o audiență extraordinară, momentele tensionate alternând cu energizantele probe prin care trebuie să treacă cele două echipe aflate în concurs. Nici Exatlon 2019 nu a făcut excepție de la această regulă, iar telespectatorii așteaptă cu sufletele la gură deznodământul și numele câștigătorului sau câștigătoarei.

”M-am bucurat de toate momentele”

Andrei “Giubi” Boțoacă a recunoscut că s-a confruntat cu ”cea mai tare aventură” a vieții sale.

“Chiar dacă am pierdut astăzi, am avut și am în continuare o stare bună astăzi. Am apucat să văd ambele vile. Cea mai tare aventură trăită până acum. M-am bucurat de toate momentele, am avut de toate, nervi întinși la maxim, când am izbucnit. Plec cu zâmbetul pe buze. A fost o victorie clară pentru Gabi și nu o contestă nimeni. A cernut și sita, am prins medalia de bronz, la mine, la motociclism, e foarte importantă. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor de acasă care ne-au susținut, oamenilor din fața camerelor. Îi urez multă baftă lui Ion, că e colegul meu. Ne revedem acasă, eu voi ajunge primul, plec cu zâmbetul pe buze”, a spus Andrei “Giubi” Boțoacă.

Exatlon’, reality-ul sportiv fenomen care a cucerit inimile milioanelor de telespectatori readucând bucuria sportului în viață românilor de toate vârstele, urmează a-și desemna câștigătorii.

Cel de-al treilea sezon al celei mai îndrăgite competiții sportive televizate din România, Exatlon’, difuzată la Kanal D, se apropie, cu pași repezi, de final. Rândurile se strâng, iar concurenții rămași în competiție lupta cu toată forță pentru a câștigă marile premii puse în joc.

Spectacolul oferit de atleții „Exatlon’ pe traseele competiționale a fost unul demn laudă, fiecare dintre concurenți luptând cu determinare pentru a se autodepăși. Războinicii și Faimoșii ne-au oferit dueluri de excepție, încărcate de emoție, din care n-au lipsit tensiunile sau ieșirile nervoase, lacrimile de bucurie, încurajările și optimismul, în lupta lor pentru câștigarea luptelor competiționale.

„Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arată, încă o dată, de ce este așa de frumos ! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneală acumulată în luni de trudă, și să înfrunte arșița dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intră pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!”, a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon’.

Astăzi, de la ora 20:00, cu o zi înainte de Marea finală, va avea loc a două rundă a semifinalei, în care se vor confruntă, la băieți, Andrei Botoaca și Gabi Nedelcu, iar la fete, Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine. Mâine seară vom află cine sunt ceilalți 2 finaliști, primii fiind Ion Surdu, de la echipa Faimosilor, și Nicoleta Lunca, de la echipa Războinicilor, desemnați în prima rundă a semifinalei.

Cosmin Cernat: ”Vor fi câteva momente unice!”

Prezentatorul Cosmin Cernat are și el emoții, chiar dacă acestea nu le pot depăși pe cele ale finaliștilor. Iar Cosmin ne anunță deja că vor exista momente dramatice de-a lungul finalei Exatlon 2019.

“Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, încă o dată, de ce este așa de frumos! Fie că vorbim de băieți sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă. Chiar merită să fiți alături de ei!”, a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon”.

Cine sunt finaliştii

Gabriel Nedelcu și Andreea Arsine s-au calificat în finală, alături de Ion Surdu și Nicoleta Luncă. Așadar, avem în finală doi Faimoși și doi Războinici.

Cel de-al treilea sezon al celei mai îndrăgite competiții sportive televizate din România, „Exatlon”, difuzată la Kanal D, se apropie, cu pași repezi, de final. Rândurile se strâng, iar concurenții rămași în competiție luptă pentru a câștiga premiile puse în joc.

„Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, încă o dată, de ce este așa de frumos! Fie că vorbim de băieți sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă. Chiar merită să fiți alături de ei!”, a declarat Cosmin Cernat, prezentatorul „Exatlon”.

În această seară, cu o zi înainte de marea finală, va avea loc a doua rundă a semifinalei, în care se vor confrunta, la băieți, Andrei Boțoacă și Gabi Nedelcu, iar la fete, Cătălina Șeicaru și Andreea Arsine.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.