Câstigător ferma vedetelor: Surpriză uriaşă, o femeie va câştiga marele premiu la show-ul PRO TV. Vei cum s-a votat în finală

Câstigător ferma vedetelor: Surpriză uriaşă, o femeie va câştiga marele premiu la show-ul PRO TV. Vei cum s-a votat în finală

Votul decisiv al tuturor concurenţilor din al treilea sezon „Ferma vedetelor“ a stabilit cine merge direct în finală, cine se va confrunta în semifinală, dar şi cine a părăsit competiţia pe ultima sută de metri.

Comediantul Cătălin Neamţu este primul concurent din istoria emisiunii care a reuşit să stea în fermă timp de 3 luni fără să participe la niciun duel şi care a fost trimis direct în finala „Ferma vedetelor“.  Astfel, primul său duel va fi cu o miză de 50.000 de euro şi titlul de „fermierul anului“.

Pe de altă parte, actriţa şi cântăreaţa Rona Hartener, cea mai controversată concurentă a acestui sezon, a fost eliminată de către concurenţi şi a piedut locul în finală.

Cosmin Natanticu, Daniel Iordăchioaie, Vladimir Drăghia, Tania Popa şi Graţiela Duban sunt cei cinci semifinalişti, care vor lupta în probe de foc, miercuri, de la ora 20.00, pentru cel de-al doilea loc în marea finală, unde se vor confrunta cu Cătălin Neamţu.   „Ferma vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărit de 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.