Cătălin Cherecheș alături de seniorii municipiului Baia Mare în demersul de constituire a unei platforme civice. FOTO

Cătălin Cherecheș alături de seniorii municipiului Baia Mare în demersul de constituire a unei platforme civice. FOTO

Cătălin Cherecheș  împreună cu reprezentanții Consiliului de Onoare în demersul de constituire a unei platforme civice dedicată seniorilor.

În calitate de fondator al Consiliului Civic al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a avut o întâlnire cu reprezentanții Consiliului de Onoare în vederea demarării și inițierii unei platforme civice dedicată seniorilor, a cărei rol major este găsirea de soluții urgente pentru Baia Mare.

„Seniorii municipiului Baia Mare sunt cei care mereu vor trăi în respect față de comunitatea pe care au clădit-o. Astăzi, în calitate de fondator al Consiliului Civic al municipiului Baia Mare am avut o întâlnire cu reprezentanții Consiliului de Onoare pentru a începe demersurile de constituire a unei platforme civice dedicată seniorilor.

I-am rugat pe aceștia să aducă alături de noi cât mai multe personalități ale municipiului Baia Mare, oameni de valoare care au contribuit la dezvoltarea comunității, pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluții pentru a repune în lumină orașul pe care îl iubim cu toții.”, a scris pe pagina sa de facebook, Cătălin Cherecheș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.