Cătălin Cherecheș: Colonia de Pictură , reabilitată după 120 de ani și Capitala Tineretului în România 2018,  inițiată de tineri pentru tineri. VIDEO

Cătălin Cherecheș:. Colonia de Pictură , reabilitată după 120 de ani și Capitala Tineretului în România 2018,  inițiată de tineri pentru tineri

“Azi când avem un moment important pentru comunitatea din Baia Mare, acela de a prezenta în fața juriului proiectul de candidatură pentru a deveni Capitala Tineretului în România 2018, am ales să rămân la Baia Mare, pentru că tot azi într-un moment fericit  inaugurăm Colonia de Pictură reabilitată după 120 de ani.

Acest proiect este despre România , tinerii din România și nu despre Baia Mare. Baia Mare este un creuzet în care s-au adunat niște idei pe care le vom distribui mai departe, le vom pune în practică dar pe de altă parte le vom aduna în continuare  și de la ceilalți candidați finaliști sau nu.

Cătălin Cherecheș:. Colonia de Pictură , reabilitată după 120 …

Cătălin Cherecheș:. Colonia de Pictură , reabilitată după 120 de ani și Capitala Tineretului în România 2018, inițiată de tineri pentru tineri.

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 10 Noiembrie 2017

Municipiul Baia Mare în ipoteza fericită în care dumneavostră ne veți alege și ne veți da încredere va avea capacitatea să investească peste 10000 de lei în acest proiect.

Colonia de Pictură de la Baia Mare,care a fost primul proiect cultural european  pe teritoriul românesc , este un proiect la care au participat peste 5000 de artiști din toată lumea, un proiect care a continuat ceea ce s-a întâmplat la  Barbizon sau la München cu artiști plastici de cel mai înalt nivel.

Lucru care astăzi  după o investiție majoră pe care a făcut-o Baia Mare din bugetul local, nu din fonduri europene, nu din bugetul național,  va aduce artiști tineri, artiști de prestigiu,  artiști care au plecat din Baia Mare și se vor întoarce aici pentru a crea.

Este un proiect despre trecut, despre ceea ce avem de învățat din trecut dar și un proiect de viitor.”, a declarat, Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.