Cătălin Cherecheș, coordonatorul campaniei PSD-UNPR-PC: ”Sper ca maramureșenii să aleagă românul potrivit să-i conducă, iar acest român este Victor Ponta”

Ponta in MM3Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, coordonator al campaniei electorale a PSD – UNPR – PC a declarat că, din punctul de vedere al campaniei electorale în Baia Mare și în Maramureș, lucrurile trebuie simplificate fiindcă sunt simple. ”Mulți vor artificii și demersuri alambicate, dar referindu-ne la parcursul electoral al candidatului Victor Ponta pentru Maramureș și pentru Baia Mare și ce înseamnă acest demers pentru Alianța PSD-UNPR-PC, lucrurile sunt clare. Noi vorbim despre ce a făcut și ce face Victor Ponta pentru Baia Mare și pentru Maramureș, în timp ce alții vorbesc despre ce vor să facă. Amintim ce se întâmplă azi în Baia Mare. Ne referim la reabilitarea centurii municipiului, iar în urmă cu două zile, împreună cu președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea, însoțiți de o echipă de la SNCFR, am fost să vedem Gara CFR Baia Mare. Noi, băimărenii, autoritatea locală a municipiului, cu toții vom avea o frumoasă surpriză, începând chiar de săptămâna următoare. Ceea ce facem noi este muncă, nu doar povești cu tentă electorală, cum fac alții. Azi, 17 octombrie, se împlinesc 70 de ani de când municipiul Baia Mare a fost eliberat de sub ocupația hortistă. Nu știu cine a avut inițiativa de a șterge data de 17 octombrie din istoria municipiului Baia Mare, dar promit că voi afla și voi lua măsuri”, a precizat primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: ”Băimărenii, maramureșenii sunt oameni mândri și demni”

Băimărenii, maramureșenii și românii sunt oameni demni și mândri. Se gândesc cu recunoștință și mândrie la cei care ne-au condus de-a lungul anilor, cei care au rămas în istoria noastră ca și conducători și bravi voievozi. Cu toții, indiferent de partidul politic din care provenim, indiferent de doctrina pe care o îmbrățișăm, important este să ne gândim cu foarte multă seriozitate pe cine vrem ca președinte al României, deoarece românii sunt oameni cu demnitate. Românii, maramureșenii și băimărenii vor găsi românul perfect să-i conducă, iar acest român este Victor Ponta. Am toată convingerea că în Baia Mare și în Maramureș cu viitorul Guvern care va continua proiectele actualului Guvern, cu un președinte ca Victor Ponta, lucrurile vor evolua pozitiv. Am mai văzut orașul în blocaje și nu vreau să retrăim aceleași vremuri în care să nu ne bage nimeni în seamă. Vrem ca lucrurile să continue într-un sens pozitiv și tocmai de aceea îmi doresc foarte mult ca un român să conducă România”, a conchis primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.