Cătălin Cherecheş distins cu Ordinul Sfinţilor Martiri Brâncoveni

Cătălin Cherecheş a fost distins cu Ordinul Sfinţilor Martiri Brâncoveni în cadrul Adunării Naţionale Bisericeşti a Bisericii Ortodoxe Române pentru ceea ce a realizat, împreună cu Preasfinţia Sa Iustin Sigheteanul, cu ocazia Reuniunii Naţionale a Tinerilor Ortodocşi .

„Am fost onorat în cadrul Adunării Naţionale Bisericeşti a Bisericii Ortodoxe Române cu o înaltă distincţie din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Am fost distins cu Ordinul Sfinţilor Martiri Brâncoveni, pentru ceea ce am realizat, împreună cu Preasfinţia Sa Iustin Sigheteanul, cu ocazia Reuniunii Naţionale a Tinerilor Ortodocşi.

Este o onoare să generez astfel de evenimente, din iubire faţă de Biserica Ortodoxă şi faţă de tineri şi din dorinţa de a pune lucrurile pe făgaşul normalităţii şi moralităţii în România. Cred că am aprins în Baia Mare o flacără, generând acest eveniment, o flacără care va merge mai departe, dar i-am promis Preafericitului Părinte Patriarh Daniel că vom avea puterea şi ambiţia să aprindem multe alte flăcări aici, la Baia Mare.

Pentru mine este o onoare, o distincţie pe care o ofer tuturor băimărenilor, dar şi colegilor din Consiliul Local, este o apreciere a muncii noastre şi cred că putem aici, în Baia Mare, să facem lucruri care să arate că suntem o comunitate care vibrează pentru bine, pentru frumos, pentru ordine, disciplină, pentru iubire şi cred că este o certificare a faptului că aici ne orientăm spre lumină şi nu spre întuneric” a declarat Cătălin Cherecheş.

Foto: Cristi Muresan

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.