Cătălin Cherecheș: ” Doresc ca proiectele pentru Baia Mare să meargă mai departe cu vicepremierul Liviu Dragnea și cu echilibrul pe care îl va da Victor Ponta ca președinte”

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, coordonatorul județean al campaniei electorale a PSD-UNPR-PC în județul Maramureș a ținut să mulțumească Guvernul Ponta, prin intermediul vicepremierului Liviu Dragnea, pentru toate lucrurile bune care s-au dezvoltat în Baia Mare, în ultimii doi ani. ”Mulțumesc Guvernului Ponta, din calitatea mea de primar al municipiului Baia Mare, pentru faptul că și-a întors fața spre noi.

De doi ani de zile vedem o altă atitudine, un alt sprijin pe care niciodată nu l-am primit. Oameni precum premierul Victor Ponta, precum viceprim-ministrul Liviu Dragnea merită recunoștința noastră, a băimărenilor și a maramureșenilor. În Baia Mare, datorită sprijinului direct acordat de primul-ministru Victor Ponta, de ministrul MDRAP, Liviu Dragnea, am realizat câteva investiții importante pentru comunitate și voi aminti doar câteva.

Este vorba despre parcul central, despre reabilitarea blocului social de pe strada Melodiei nr. 4, despre modernizarea de străzi, despre centrul social pentru persoane cu dizabilități, lucruri care țin de normalitate, de bunul mers al comunității. Ne dorim o Românie normală, vrem ca orașul, județul, țara noastră să se dezvolte. Avem nevoie de oameni care să privească cu dragoste spre popor, nu cu ură și dezbinare. Victor Ponta și Liviu Dragnea sunt oameni care se gândesc la români și la România. Românii pot să trăiască în această țară în fiecare zi, dezvoltându-se alături de conducători care arată că le pasă de această națiune. Știu să fiu recunoscător față de cei care au sprijinit proiectele noastre, cei care au arătat că Bucureștiul poate privi cu prietenie spre nordul Transilvaniei. Este o datorie morală a mea, ca cetățean, să nu întorc spatele unor oameni care ne-au sprijinit, ne-au ajutat. De ce doar în ultimii doi ani s-a putut investi în Baia Mare și în Maramureș și până atunci nu?

Doresc ca proiectele pentru Baia Mare să meargă mai departe cu vicepremierul Liviu Dragnea și cu echilibrul pe care îl va da Victor Ponta ca președinte.

Vreau să aducem înapoi românii, e important să nu despărțim familii, ci să unim. Poate la 1 decembrie 2018 vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire, având un președinte român. E datoria noastră față de această țară, de acest popor, față de strămoșii noștri care s-au sacrificat, pentru ca acest vis să devină realitate”, a conchis primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, coordonatorul județean al campaniei PSD-UNPR-PC.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.