Cătălin Cherecheș, este nemulțumit că MTS nu-i finanțează o serie de proiecte în Baia Mare

catalinNemulțumirile din UNPR explodează chiar la vârful formațiunii conduse de Gabriel Oprea. Omul de încredere al liderului UNPR, Cătălin Cherecheș, primarul de Baia Mare.

Cherecheș susține că și-a luat toate castanele în cap pentru Victor Ponta, dar a ajuns la concluzia că l-a susținut degeaba. Cherecheș este nemulțumit pentru că Ministerul Tineretului și Sportului nu-i finanțează o serie de proiecte în Baia Mare.

”Am considerat că trebuie să mă sacrific şi să fac anumite gesturi din punct de vedere politic pentru a obţine aceste baze sportive. Am făcut aceste lucruri, m-am sacrificat, mi-am luat toate „castanele” în cap şi toate şuturile în fund care puteau să fie luate susţinându-l pe Victor Ponta”, a declarat Cătălin Cherecheş.

”Dacă vă amintiţi, în 16 noiembrie a avut loc turul doi al alegerilor prezidenţiale. Am constatat cu surprindere, venind hârtiile pe circuit şi ajungând la Primăria Baia Mare în ianuarie, că undeva la începutul lunii noiembrie, între 5 şi 10 noiembrie, cu privire la transferul bazelor sportive. Aşadar în 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe Victor Ponta”, a mai precizat Cherecheş.

În timpul campaniei electorale, Victor Ponta a avut de înfruntat un protest masiv la Baia Mare, cel care l-a salvat fiind primarul Cătălin Cherecheș alături de cei de la SPP.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.