Cătălin Cherecheș ia ATITUDINE: „Am tăcut timp de o lună. Sunt dezamăgit și revoltat”

Cătălin Cherecheș ia ATITUDINE: „Am tăcut timp de o lună. Sunt dezamăgit și revoltat”

În cadrul conferinței de presă organizate, ieri, de către reprezentanții Coliției pentru Baia Mare, președintele Coaliției și totodată primar ales a orașului Baia Mare , Cătălin Cherecheș  a declarat că actualul primar interimar, Marinel Rob a primit o nouă șansă, un termen de 30 de zile pentru a pune la treabă directorii și angajații Primăriei, având ca scop final bunăstarea orașului.

La baza eficientizării acestui obiectiv stau comunicarea , dialogul , aplecarea către problemele cu care se confruntă comunitatea băimăreană, punerea în practică a proiectelor propuse , consultarea  cu consilierii locali din Coaliția pentru Baia Mare. E nevoie de mai multă comunicare, implicare, responsabilizare și transparență.

VEZI: Înființarea Liceului German în Baia Mare o certitudine!

Pe contul său de facebook, Cătălin Cherecheș a transmis :

„Am tăcut timp de o lună. Sunt dezamăgit și revoltat. Și eu și voi, mulți dintre noi băimărenii, orașul nostru, am ajuns bătaia de joc a unora care ar trebui să administreze corect și eficient Baia Mare. Chiar nu cred că trebuie să trăim în mizerie și noroi, în minciună, în tăcere, lăsându-ne acoperiți de buruieni, de praf, de mizerie, de moloz, de gropi, de zăpadă, privind la televizor dezinformări de cea mai joasă speță.

Le amintesc unora că doar de la cimitir nu mă mai întorceam… Ei m-au aruncat abuziv și mârșav doar într-o celulă. Le mulțumesc multora că mi-au dat șansa în aceste ultime luni să îi cunosc cu adevărat… Interesant e caracterul omului… Asta e viața. Ridic fruntea, mă ridic în picioare, mă scutur de praf, mă curăț de noroiul pe care l-au aruncat asupra mea, îmi pansez rănile și împreună cu băimărenii adevărați pornesc iarăși la luptă pentru un oraș frumos, curat, senin…Pentru civilizație și dezvoltare. Pentru băimăreni și pentru Baia Mare.”

Cătălin Cherecheș, președintele Coaliției pentru Baia Mare va participa ,azi,  la  ședința de Consiliu Local , în calitate de cetățean. Consilierii locali vor avea o grea misiune , primarul interimar Marinel Rob , urmează  să dovedească  că este un bun gospodar și un bun organizator, ca prim pas a declarat că va sancționa pe cei care se fac vinovați de indiferență sau rea-credință , față de oraș și băimăreni.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.