Cătălin Cherecheș mesaj căte premierul Ungariei. Vezi ce-i transmite lui Viktor Orban. VIDEO

Cătălin Cherecheș mesaj căte premierul Ungariei. Vezi ce-i transmite lui Viktor Orban. VIDEO

Azi, 10.11.2017, a avut loc inaugurarea  Coloniei de Pictură  din Baia Mare, reabilitată după 120 de ani , de către administrația locală.

Școala băimăreană de pictură are o istorie veche , are un trecut  , iar în prezent se dorește să renască.

Vezi ce i-a transmis Cătălin Cherecheș lui Viktor Orban, premi…

Cătălin Cherecheș mesaj căte premierul Ungariei. Vezi ce-i transmite lui Viktor Orban. VIDEOhttp://jurnalmm.ro/catalin-chereches-mesaj-cate-premierul-ungariei-vezi-ce-i-transmite-lui-viktor-orban-video/

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 10 Noiembrie 2017

Prezent la eveniment, promotorul  acestui demers , Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare a transmis un mesaj premierului ungar , Viktor Orban :

“E un mesaj pe care-l transmit în cel mai generos mod primului ministru Viktor Orban, îmi doresc foarte mult, raportându-ma la istoria școlii de pictură de la  Baia Mare.

Școala de pictură de unde foarte mulți artiști maghiari au trecut și au amprentat nu doar istoria școlii de pictură ci dezvoltarea Municipiului Baia Mare, îmi doresc foarte mult acest lucru împreună cu guvernul maghiar .

Sunt românul care are curajul să spună acest lucru și să facă acest lucru , guvernul maghiar care înțelege ce însemnă susținerea și promovarea artei și culturii și a diverșilor artiști maghiari care au trecut prin diverse puncte prin Europa , care onorează poporul maghiar, îl învit să sprijine proiectul pe care-l am, de dezvoltare a unei Academii de Arte Plastice la Baia Mare , o academie pe care o putem facem împreună cu guvernul maghiar , din finațarea autorității locale și probabil cu finanțarea guvernului maghiar în parteneriat cu alte entități academice.”

Colonia de Pictură , reabilitată după 120 de ani

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 10 Noiembrie 2017

FOTO

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.