„Cătălin Cherecheș mută primăria în cartierul tău”

anunt de interes public

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, va efectua începând de miercuri o serie de acțiuni în cartierele municipiului Baia Mare. Astfel, cetățenii vor avea posibilitatea să îi comunice direct primarului problemele edilitare cu care se confruntă. „Cătălin Cherecheș mută primăria în cartierul tău” este un demers de a identifica, punctual, problemele existente în fiecare zonă din orașul nostru și soluțiile care pot fi și trebuie aplicate. În fiecare zi primarul va fi prezent timp de câteva ore în câte un cartier, peste tot urmând să primească cetățeni în audiență. Programul acțiunii și al audiențelor va fi anunțat pe site-ul www.baiamare.ro, secțiunea de noutăți, respectiv în mass media locală. 

Prima acțiune are loc miercuri, 25 martie 2015, între orele 12.00 – 16.00 în zona Meda – Cuza Vodă (Bd. Decebal, Dragoș Vodă, Aleea Rotunda, Cuza Vodă, Aleea Filaturii, Aleea Stelei). Începând cu ora 16.00, în incinta Școlii nr.18, situată pe Aleea Filaturii nr.12, primarul Cătălin Cherecheș va susține audiențe. Cetățenii care locuiesc în această zonă și care doresc să se înscrie în audiență o pot face la numărul de telefon: 0372 – 624.197 sau la adresa de e-mail: civic@baiamare.ro

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare:

“Vom împărți orașul în aproximativ 15 – 20 de zone în care vom fi prezenți cu tot ceea ce înseamnă chestiuni care țin de ordine, curățenie, lucrări edilitare, lucrări de amenajare, bună gospodărire a cartierelor, relația cu cetățeanul. În fiecare zi, într-un interval de aproximativ 4-5 ore, împreună cu colegii mei din primărie vom merge pe fiecare stradă, din fiecare cartier, iar la final vom avea audiențe cu cetățenii. Primele zone abordate vor fi cele în care s-a intrat cu apa și canalizarea și unde e nevoie în această primăvară de lucrări de reparații ample la drumuri, trotuare, zone verzi. Voi monitoriza personal acțiunile de curățenie, de întreținere și modernizare a zonelor verzi, modul în care societățile care se ocupă de drumuri răspund solicitărilor noastre și solicitărilor cetățenilor”. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.