Cătălin Cherecheș: ” Victor Ponta și guvernul său au făcut pentru Baia Mare și Maramureș ce nu a făcut niciun alt guvern”

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare consideră că rezultatul primul tur s-a datorat unei emoții generale datorită unui candidat scos dintr-o cutie, care n-a ieșit niciodată din cutie, făcând referire la Klaus Iohannis, despre care spune că n-a vorbit nici măcar cu presa din Sibiu, oraș pe care-l păstorește, de aceea nu îi plac întrebările care vin dinspre mass-media. ”Victor Ponta și Guvernul său au făcut pentru Baia Mare ce nu a făcut niciun alt guvern.

Acum, pas cu pas, cu sprijinul lui Victor Ponta, ne îndreptăm spre lumină lăsând în spate un întuneric care a ținut mult prea mulți ani. Rog, așadar, băimărenii și maramureșenii să arate că noi, în Ardeal, știm să mulțumim celor care ne-au ajutat, celor care au sprijinit Baia Mare și Maramureșul și știm să îi apreciem pe cei care ne sprijină”, a concluzionat primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Și președintele Consiliului Județean, Zamfir Ciceu a ținut să ”pledeze” în fața maramureșenilor pentru interesul acestui județ. ”Îmi doresc ca viitorul președinte al României să fie Victor Ponta, pentru a putea continua tot ceea ce a pornit bine în Maramureș”, a arătat și Zamfir Ciceu.

foto:Cristi Muresan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.