Câţi oameni pot participa la o petrecere după ziua de 1 iunie. Anunţul ministrului Marcel Vela

Câţi oameni pot participa la o petrecere după ziua de 1 iunie. Anunţul ministrului Marcel Vela

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a declarat vineri că după data de 1 iunie nu se modifică restricțiile privind adunările private.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Astfel, și după relaxările care vor intra în vigoare de luni, la petrecerile private care se desfășoară în aer liber pot participa cel mult 16 persoane, iar dacă petrecerea este organizată într-un apartament pot participa maximum 8 persoane.

„Ca și înainte, la petrecerile private în aer liber pot participa 16 persoane, iar în spații închise, de exemplu într-un apartament, maxim 8. Acuma a rămas aceeași regulă și după 15 iunie, pentru că nu s-a internvenit pe zona de petreceri private”, a declarat ministrul Internelor.

Ministrul de Interne a mai spus că după data de 15 iunie autoritățile vor discuta cu specialiștii și vor decide în ce va consta următorul val de relaxări.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că începând din 1 iunie se redeschid terasele, dar sunt necesare măsuri speciale: mesele la cel puţi 2 metri, cel mult patru persoane la o masă.

De asemenea, se va putea merge la plajă şi vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu un număr de până la 500 de spectatori, cu respectarea regulilor de distanţare. Deplasările în afara localităţii vor fi libere de la 1 iunie.Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.