CAZ INCREDIBIL la MOISEI. PROSTIE sau INCONŞTIENŢĂ. Un BĂRBAT circula cu o MAŞINĂ cu numere de înmatriculare diferite

CAZ INCREDIBIL la MOISEI. PROSTIE sau INCONŞTIENŢĂ. Un BĂRBAT circula cu o MAŞINĂ cu numere de înmatriculare diferite

Poliţiştii din Moisei au depistat în trafic un sucevean care se deplasa cu un autoturism neînmatriculat, fără a deţine permis. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei  pe drumurile publice.

Ieri, 06 martie, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere a traficului rutier, poliţiştii din Moisei au oprit pentru control un autoturism ale cărui plăcuţe de înmatriculare aplicate în faţă aveau numere  provizorii diferite în comparaţie cu cele aplicate în spate.

La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un bărbat domiciliat în oraşul Sălcea, judeţul Suceava, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au relevat că ambele plăcuţe aplicate pe autoturism au fost atribuite altor autovehicule iar autoturismul cu care se deplasa suceveanul era neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie sau conducerea.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.