Caz șocant! Și-a bătut mama până a lăsat-o fără suflare. Ce a făcut cu trupul neînsuflețit al bătrânei este de-a dreptul revoltător

Caz șocant! Și-a bătut mama până a lăsat-o fără suflare. Ce a făcut cu trupul neînsuflețit al bătrânei este de-a dreptul revoltător

Un bărbat a îngrozit Texasul după ce a recurs la un gest extrem. Lindsey Turiano, un bărbat de 58 de ani din San Antonio și-a ucis mama în bătaie. Omul a bătut-o pe mama sa cu bastonul, apoi a înjunghiat-o. Gestul său i-a îngrozit pănă și pe anchetatori.

„Capul victimei era complet distrus, era imposibil să-ți dai seama că era o persoană”, au spus anchetatorii care au fost la fața locului. Mai mult, se pare că, femeia nu mai avea nici creier, confrom wowbiz.ro. 

În fața autorităților omul a recunoscut că și-a strangulat mama chiar în dormitorul ei, apoi a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze. Mama agresorului a încercat să se opună, s-a zbătut și a țipat pentru a scăpa din mâinile fiuliu ei, dar în zadar.

În raportul întocmit de polițiști, aceștia au dezvăluit informații cutremurătoare. Fiul victimei a recurs la un gest extrem după ce și-a bătut mama până la moarte.

„Odată ce s-a asigurat că victima a murit, el a târât-o înapoi în dormitor și a făcut sex cu trupul ei neînsuflețit”, se arată în raport.

În momentul în care oamenii legii au ajuns în casa groazei, trupul bătrânei începuse deja să se descompună. De asemenea, aceștia au găsit cuțitul folosit de bărbat, dar și sânge pe pereții casei.
Pentru fapta sa îngrozitoare,  Lindsey Turiano a fost reținut și internat într-un spital de psihiatrie. Până ce rezultatele analizelor și testelor vor fi gata, nu se știe ce se va întâmpla cu criminalul și nici dacă va putea fi tras la răspundere penală pentru ceea ce a făcut.sursa: B1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.