Caz șocant! Un bărbat și-a ars fiica cu vătraiul, iar apoi și-a înjunghiat în spate propria nevastă

Dramă într-o familie din Vaslui! 2 femei, mamă și fiică au stat cu monstrul în casă! Bărbatul în vârstă de 44 de ani i-a dat foc propriei fete, iar apoi și-a înjunghiat nevasta în spate! Care este motivul halucinant pentru care a recurs la un asemenea gest.

Chiar dacă au existat violențe în multe alte dăți, poliția a acționat rapid și l-a prins pe agresor, care i-a pus femeii viața în pericol.

O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Mama și fiica agresate sunt din satul Fâstâci, iar momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest necugetat.

Din păcate, vecinii povestesc că astfel de scene se peterc tot timpul de cele mai multe ori, pornind de la consumul de alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, iar dosarul a ajuns pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui

Femeia a ajuns la spital cu o rană destul de gravă, motiv pentru care medicii vasluieni au decis transferul ei la Iași.

În luna ianuarie, bărbatul agresor în vârstă de 44 de ani a comis o altă faptă extrem de dură. Acesta și-a ars fiica cu vătraiul și a bătut-o extrem de tare. La acea vreme, oamenii din sat spuneau că fata a ales să renunțe la scoală și să plece de acasă din cauza părinților, care adesea o băteau. „Copila se trage dintr-o familie necăjită, cu părintii consumatori de alcool. Aproape că nu era săptămână ca cineva să nu se bată în casa aia”, spuneau vecinii.

Sursa: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.