Caz unic în România: Soţ şi soţie, contracandidaţi la funcţia de primar

primar
Alegerile locale din 2016 aduc şi o premieră pentru România: doi soţi din judeţul Vâlcea se contracandidează pentru funcţia de primar al comunei Popeşti.

Primavara aceasta culegi roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.

Constantin Şerban, actualul primar, candidează din partea UNPR pentru un al treilea mandat. Primul mandat l-a deţinut în perioada 2004-2008, iar în 2008 a pierdut în faţa secretarului primăriei. A revenit în fotoliul de primar în 2012.

Pe 5 iunie 2016, edilul va fi contracandidat de soţia sa, Rewena Şerban, din partea PSRo, partidul lui Geoană, potrivit Digi 24. Rewena Şerban este funcţionar în cadrul primăriei dinainte ca soţul să ajungă primar.

Primarul nu se declarată deranjat de gestul soţiei, iar soţia edilului afirmă că s-ar bucura la fel de mult dacă va câştiga ea sau dacă soţul ei va obţine un nou mandat.

Un alt candidat este Ghiţă Ţîrcă, actual viceprimar al comunei, un om pe care chiar primarul Şerban l-a introdus în UNPR şi l-a susţinut pentru a ajunge vice, potrivit publicaţiei Eveniment Vâlcean.

În cursă s-a înscris şi Aurora Măgură, asistenta socială din primărie, angajată de acelaşi primar Constantin Şerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.