CAZUL UCIDERII ŞEFULUI de POST de la Viseul de Jos ia AMPLOARE. VEZI ce au mai descoperit anchetatorii legat de MOTIVUL CRIMEI !

CAZUL UCIDERII ŞEFULUI de POST de la Vişeul de Jos ia AMPLOARE. VEZI ce au mai descoperit anchetatorii legat de MOTIVUL CRIMEI !

Anchetatorii au arestat doi indivizi, doi fraţi suspectaţi că l-au ucis pe poliţistul din Vişeul de Jos chiar în secţie. În continuare însă, arma agentului, furată în ziua crimei, este de negăsit.

Cei doi au cazier pentru fapte cu violență, fiind condamnați, recent, la închisoare cu suspendare, de două instanțe, una de la Maramureș și alta de la Cluj.

VEZI:Noi dezvăluri BOMBĂ în cazul CRIMEI POLIŢISTULUI de la VIŞEU. VEZI ce au făcut SUSPECŢII la ANCHETĂ!

”Cei doi au primit măsura controlului judiciar și nu au respectat această măsură. Șeful de post era chemat să aplice legea în acest caz și de aici a pornit conflictul. Cei doi, să zicem așa, aveau cele mai multe motive să comită această crimă.

Dacă șeful de post ar fi înaintat raportul că cei doi nu au respectat măsura controlului judiciar atunci această măsură ar fi fost revocată și ar fi trebuie să meargă la închisoare” transmite România TV.

VEZI:IATĂ FILMUL crimei care a şocat VISEUL de JOS! „Este strigător la cer să mai acceptăm..”VIDEO+FOTO

Vom reveni cu amanunte.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.