Ce ar trebui sa bem pentru a preveni Covid-19! Un reputat epidemiolog a facut dezvaluirea 

Ce ar trebui sa bem pentru a preveni Covid-19! Un reputat epidemiolog a facut dezvaluirea

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Ce ar trebui sa bem pentru a preveni Covid-19! Reputatul epidemiolog a lamurit daca e bine sau nu sa bem apa de la robinet.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Spitalului Matei Bals din Capitala, a recomandat, la TV, folosirea apei de la robinet, mai ales ca aceasta contine clor, iar astfel bacteriile mor mai repede.

Profesorul Streinu-Cercel a subliniat ca cea mai buna aparare contra Covid-19 ramane igiena, spalatul pe maini des cu apa si sapun.

In Romania, pana acum, au fost confirmate 29.260 de infectii cu coronavirus de la inceputul pandemiei. S-au inregistrat 1.799 de decese din pricina Covid-19.

Ce ar trebui sa bem pentru a preveni Covid-19!

„Ceea ce vreau să spun este că nu avem voie să ne jucăm de-a pandemia. Pandemia nu iartă, nu-şi pune problema nici ce culoare are unul, nici ce culoare are celălalt. Atacă absolut la fel şi când ţi-e lumea mai dragă şi apoi te întrebi: de ce tocmai eu? Când ai ajuns să te întrebi asta, atunci înseamnă că ai nevoie de sistemul sanitar. Şi atunci să vezi dacă îţi mai dă mâna să spui că ăla e aşa, că ăla e aşa”, a declarat, recent, profesorul Adrian Streinu-Cercel joi, potrivit Agerpres.

„Cum va arăta sistemul sanitar? Habar n-am. Dar cu siguranţă nu va mai fi cel de astăzi. Ce vedem în momentul de faţă? Vedem sisteme de triaj, unele puse cu cap, altele mai puţin, vedem tot felul de invenţii care ne stropesc cu chimicale din cap până în picioare, total aiurea. Şi am uitat de apă şi săpun. (…) O cameră care este aerisită, unde pătrunde soarele, acolo nu pătrunde doctorul. Ca atare, vreţi să vă ţineţi departe de doctor? Apă şi săpun, vă spălaţi pe mânuţe, pe faţă, şi lucrurile vor fi aşa cum trebuie să fie. (…) Ceea ce va face diferenţa în perioada următoare va fi masca (…), pentru că ea vă poate proteja de un eventual virus care circulă în jur”, a mai spus managerul Institutului „Matei Bals”.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.