CE ÎNSEAMNĂ CÂND GĂSEȘTI O STICLĂ LA ROATA MAȘINII! MARE ATENȚIE!

Anunț important pentru șoferii din România! Fiți foarte atenți atunci când vă urcați în mașina personală, mai ales în cazul în care găsiți o sticlă pusă la una dintre roți.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Polițiștii au tras deja un semnal de alarmă și sunt în alertă pe străzile din țară.

Ce înseamnă când găsești o sticlă la roata mașinii

Inventivitatea hoților de mașini nu are limite! Iar una dintre cele mai recente tehnici pe care le aplică atunci când dau câte o lovitură este cea în care folosesc o sticlă de plastic de 0,5 litri între roată și caroseria autoturismului. E drept, este foarte mic numărul șoferilor care verifică roțile mașinii înainte să plece la drum, deși durează doar câteva secunde să faci un tur în jurul ei.

Astfel, cei mai mulți proprietari se urcă direct la volan, după ce deblochează ușile și, în momentul în care pleacă de pe loc, se produc o mulțime de zgomote puternice și ciudate din cauza sticlei aflată la una dintre roți. Potrivit statisticilor polițiștilor, în 90% dintre cazuri, șoferii trag imediat pe dreapta, coboară din mașină fără să ia cheia din contact și dau o tură de mașină ca să descopere ce s-a întâmplat. Ei bine, din nefericire, acesta este momentul în care hoții își duc planul la bun sfârșit! Ei se urcă repede în autoturism și demarează în trombă, relatează lumeavirala.ro. Așadar, fiți foarte atenți pe viitor și verificați mașina înainte să vă urcați în ea.Sursa: cancan.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.