Ce nume vor fi la modă în 2022. Părinţii caută, mai mult ca oricând, originalitatea

Naşterea unui copil este unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa unui cuplu, iar viitorii părinţi care îşi vor întâmpina pe lume bebeluşii în 2022 caută deja nume pentru ai, alegerea nefiind niciodată uşoară.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Dintre preferinţele părinţilor pentru numele de fete se remarcă în principal cele inspirate din personaje de film sau vedete de cinema, în timp ce pe lista celor mai folosite nume de băieţi în 2022 apar foarte multe de inspiraţie istorică.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Printre prenumele pe care părinții le doresc pentru micuțele lor se numără: Amelia, Alice, Adela, Anastasia, Beatrice, Barbara Carolina, Clara, Catinca, Casiana, Casandra, Dora, Daria, Daiana sau Dalia.

De asemenea, lista este completată de prenume precum: Ella, Eliana, Evelyn, Flavia, Gloria, Grațiela, Iris, Ingrid, Ilinca, Liana, Magda, Mara, Olivia, Rebecca, Rania, Sonia, Sara și Tania, potrivit Fanatik.

Dalia este un nume de floare, una care se regăsește pe toate meleagurile lumii. De origine latină, numele acestei flori provine de la Andreas Dahl, cel care a adus specia din Mexic în Europa.

Este un simbol pentru eleganță, rafinament și demnitate. Persoanele care poartă acest nume sunt considerate puternice și impunătoare.

Cele mai căutate nume de băieţi în 2022

Nici numele de băieți nu se mai rezumă la cele clasice, tipic românești sau tradiționale ca în urmă cu ani buni. Părinții caută în fiecare an prenume speciale și interesante pentru copiii lor.

Theodor, Oliver, Felix, Thomas, Sebastian, Arthur, Alexandru, Benjamin, Samuel, Daniel, Luca, Louis, Lucian, Joseph sau Simon sunt preferate de români.

Vincenţiu, Adam, Nicholas, Edward, Raul, Tudor, Martin, Liviu, Mihai, Marius, Narcis, Darius, Achim, Ciprian, Sorin, Ioan, Rareş, Radu, Albert, Codrin, Damian, Dominic, Eric, Horațiu, Mihnea, Oscar, Sabin și Fabian completează mai departe lista.

Eric, unul dintre numele căutate de părinți pentru 2022, este de origine scandinavă. Se spune că Erik cel Roșu a fost un mare navigator și explorator, ce a descoperit Groenlanda înaintea lui Columb.

Prenumele are mai multe semnificații printre care se numără: onoare, rege și atotputernic. De asemenea, acesta mai înseamnă și „prinț”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.