Ce particularități sunt căutate la alegerea unui soft evaluare angajati?

Pentru a identifica abilitățile care trebuie îmbunătățite în rândul personalului, un soft evaluare angajati este o metodă care trebuie luată în considerare de companii. Un alt instrument digital util pentru operațiunile administrative ale mediului de business este o semnatura digitala. Soluțiile software sunt căutate tot mai intens în ultimii doi ani, pentru a veni în sprijinul stilului de muncă hibrid. Atât persoanele din conducerea organizațiilor, cât și salariații își desfășoară activitatea mult mai eficient cu ajutorul tehnologiei.

Un soft resurse umane integrat cu un soft evaluare angajati și cu o semnatura digitala sprijină productivitatea și aduce un nivel ridicat de eficiență în rândul companiilor. Prin urmare, rămâne mai mult timp ce poate fi dedicat pentru îndeplinirea altor obiective planificate pentru dezvoltarea afacerii.

Particularitățile căutate la un soft evaluare angajati

În scopul de a îmbunătăți productivitatea individuală, dar și performanța întregii organizații, managerii pot apela la un soft evaluare angajati. Printre particularitățile căutate la un asemenea program se evidențiează posibilitatea angajatului de a se autoevalua, dar și opțiunea ca superiorul să îi acorde o notă dintr-un soft evaluare angajati. În acest fel, feedback-ul reciproc se acordă cu ușurință și părțile implicate au parte de transparență. O semnatura digitala aduce rapiditate managementului și specialiștilor HR în activitățile lor zilnice. Utilizate împreună, cele două funcționalități contribuie din plin la reducerea volumului de muncă și înlocuiesc cu succes operațiunile manuale.

Prin intermediul unui soft evaluare angajati poate fi realizată evaluarea periodică a performanței membrilor din diferite departamente ale unei companii. Folosirea unor sesiuni de evaluare personalizate în funcție de categorii și intervale de timp ajută la schimbul de opinii dintre superiori și angajați, astfel încât rezultatele obținute să cunoască o creștere treptată. Mai mult, se aduc la cunoștință nevoile salariaților, dar și ale managementului și se pot urma pașii necesari pentru îndeplinirea lor prin folosirea unui soft evaluare angajati. Criteriile de evaluare clare îți oferă o viziune concretă asupra abilităților și performanței oamenilor. Ulterior, poți lua deciziile potrivite astfel încât angajații să poate urma cursurile de care au nevoie. Un soft evaluare angajati permite totodată generarea unor rapoarte după feedback-ul obținut de la părțile implicate în procesul de analiză (angajator și angajat).

Gestionarea volumului mare de documente cu o semnatura digitala

Una dintre provocările cu care se confruntă constant companiile cu un număr ridicat de angajați este semnarea unui volum mare de documente. Pentru a le facilita această operațiune, o semnatura digitala este metoda pe care o pot alege. Ea permite semnarea în format electronic a documentelor interne într-un timp scurt și fără dificultate. O semnatura digitala poate fi aplicată în companii pe acte adiționale, adeverințe sau alte documente interne. Birocrația și timpul alocat acestei operațiuni se reduce considerabil și sunt economisite resursele materiale, prin faptul că sunt folosite mult mai puține consumabile. Se stabilește un proces de semnare pe etape, după care o semnatura digitala este aplicată de fiecare parte implicată, angajator, specialist HR, angajat sau alții. Precum un soft evaluare angajati, o semnatura digitala simplifică comunicarea din interiorul organizației și nu mai este nevoie de numeroase schimbe de mailuri pentru ca un anumit document să fie semnat.

Digitalizarea cu soluții de la UCMS by AROBS

Operațiunile administrative ale companiei tale se pot desfășura mult mai rapid prin implementarea unui program de resurse umane care să conțină un soft evaluare angajati și o semnatura digitala. UCMS by AROBS are o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea și inovarea soluțiilor software pentru afaceri din diferite domenii de activitate. Aplicația dezvoltată de aceștia, True HR, are în componență 19 module distincte care să răspundă la cât mai multe dintre nevoile companiilor. Contactează-i pe cei de la UCMS by AROBS printr-un mail la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424 și află care sunt potrivite pentru organizația ta!

Sursă foto: Freepik.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.