Ce răspuns a primit o fetiță de șapte ani, care a cerut Google să o angajeze

Deloc impresionată de faptul că se adresează unei multinaționale, o fetiță de șapte anișori a pus mâna pe stilou și i-a scris Google, solicitând, cu cea mai mare candoare, să-i fie reținut un post la gigantul IT, pentru momentul în care va deveni mare!

„Numele meu este Chloe și îmi doresc ca atunci când voi fi mare să lucrez la Google. Îmi mai doresc să lucrez la o fabrică de ciocolată și să concurez pentru echipa olimpică de înot. Merg la înot de două ori pe săptămână – marți și sâmbătă.Tatăl meu mi-a povestit muncind la Google aș putea să stau pe o canapea de mingi colorate, să mă dau pe tobogan sau să conduc carturi. Îmi plac calculatoarele, chiar am o tabletă pe care mă joc. Tatăl meu mi-a dat un joc în care trebuie să mut un robot și mi-a spus că e un mijloc bun pentru a învăța lucruri despre calculatoare. Tatăl meu mi-a promis că într-o bună zi îmi va cumpăra un calculator. Am șapte ani și profesorii le-au spus părinților mei că sunt foarte bună la școală, la scris, citit și aritmetică. Tatăl meu mi-a spus că dacă voi continua să învăț bine, într-o bună zi voi putea lucra pentru Google. Sora mea Hollie este de asemenea foarte inteligentă, dar ei îi plac hainele și să se joace cu păpușile, dar e de înțeles, are doar cinci ani. Tatăl meu mi-a spus să vă scriu o cerere de angajare. Nu știu prea bine ce înseamnă asta, dar mi-a spus că această scrisoare este de ajuns pentru acest moment.

Vă mulțumesc pentru că mi-ați citit scrisoarea. Am mai scris doar una, pentru Moș Crăciun.

La revedere,

Chloe Bridgewater, 7 ani”

Conform tatălui micuței Chloe, Sundar Pichai, CEO Google a răspuns scrisorii ce a fost adresate corporației pe care o conduce.

„Cred că dacă vei continua să muncești din greu și să îți urmezi visele, vei reuși să împlinești tot ceea ce îți dorești – de la postul la Google, la echipa olimpică de înot!”.

SURSA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.