Ce se întâmplă dacă îți speli picioarele cu bicarbonat de sodiu. Trucul simplu cu efecte uimitoare

Băile cu bicarbonat de sodiu sunt foarte folositoare pentru organism. Pot fi aplicate cu succes de câte ori este necesar. Ajută și în prevenția unor probleme de sănătate ce vă pot da bătăi de cap, pe termen lung. Proprietățile sale antiseptice îl vor transforma în aliatul ideal, când vine vorba despre ritualurile de întreținere și îngrijire.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Bicarbonatul de sodiu are puteri miraculoase asupra organismului și poate veni în ajutor în combaterea multor probleme. Așa cum sunt durerile articulare sau musculare, pentru că puteți adăuga câteva lingurițe de bicarbonat, direct în apa din cadă. Va ajuta la revitalizarea pielii și sunt recomandate și pentru persoanele care resimt mereu o stare de oboseală fizică. Pentru acest truc de relaxare sunt necesare 6 lunguri cu vârf de bicarbonat. Înainte, trebuie să vă asigurați că pulberea s-a dizolvat complet, în apa din cadă.

De asemenea, nu foarte mulți știu că bicarbonatul este un remediu natural și în cazul infecțiilor urinare. Ajută și la prevenția acestei probleme neplăcute, având proprietăți ce elimină bacteriile dăunătoare, de la nivelul pielii. În plus, poate să reducă și aciditatea de la nivelul urinei, în cazul persoanelor care se confruntă cu așa ceva.

O baie cu apă călduță și bicarbonat poate fi aplicată seara sau dimineața și la nivelul picioarelor. Este o metodă recomandată pentru cei care vor să aibă o mai bună circulație a sângelui, fiind recomadat dacă vă confruntați cu senzația de picioare umflate. La fel, poate ajuta și la eliminarea diverselor tipuri de ciupercă sau infecții fungice, de la degete.

Cei care se confruntă și cu problema de unghie încărnată pot veni de hac problemei dureroase. Vă puteți tine cât mai mult picioarele cufundate într-un lighean cu apă fierbinte, în care să puneți 2-3 lingurițe de bicarbonat de sodiu.

O altă problemă medicală pe care o poate elimina cu brio este și cea a înțepăturilor de insecte, fie în cazul arsurilor solare. Mai poate înlătura și mirosul neplăcut de la nivelul mâinilor sau picioarelor, potrivit clickpentrufemei.ro.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.