Ce se întâmplă dacă pui o ceapă în colțul băii tale. Trucul va fi folosit de toate gospodinele

Ce se întâmplă dacă pui o ceapă în colțul băii tale. Trucul va fi folosit intens de toate gospodinele. De multe ori ne confruntăm cu un miros neplăcut în camera de baie, care persistă foarte mult timp. Putem apela la mai multe produse de specialitate, însă acestea sunt foarte scumpe și de multe ori nu au niciun fel de rezultat.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Pune o ceapă în colțul băii tale dacă nu mai scapi de mirosul urât. La ce alte trucuri mai poți apela

Există o metodă unica și ușoară care te va ajuta cât ai clipi să scapi de mirosul neplăcut din baie, iar tot ce trebuie să faci este să așezi o ceapă curățată, într-un colț al încăperii.

Multe dintre gospodine au evitat să folosească această metodă crezând că mirosul puternic de ceapă va persista în camera de baie, însă nu trebuie să ne facem griji. De asemenea, ceapa se poate pune și pe rezervorul toaletei, iar mirosurile neplăcute vor fi absorbite pentru o perioadă foarte lungă de timp. În plus, acest aliment ține la distanță bacteriile și microbii.

Ceapa, printre cele mai apreciate legume

Ceapa este, de altfel, una dintre cele mai apreciate legume și este folosită pentru a da gust diverselor preparate culinare. În afară de gust, ceapa este binecunoscută și pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății omului.

Ceapa este o legumă erbacee perenă ce face parte din familia Amaryllidaceae. Planta de ceapă formează un bulb de formă şi culoare variată. Frunze fistuloase, cu teci lung tubuloase, formează o tulpină falsă, pentru că adevărata tulpină a cepei este metamorfozată în bulb. De asemenea, tulpina se termină cu o inflorescență globuloasă, de culoare alb-verzuie.

Ce conține banala ceapă

Ceapa este o legumă ce face parte din alimentația de bază a românilor și este cultivată în mod frecvent atât pentru consumul propriu, cât și pentru comerț.

Banala ceapă are nenumărate beneficii pentru sănătate, fiind un alimen bogat în vitamina C, fibre, acid folic, vitamina B6 şi magneziu. Ceapa mai are în compoziţie şi carbohidraţi, precum şi importante cantităţi de potasiu, calciu, fosfor, zinc, iod, cupru, vitamina A, E, C, complexul de vitamina B, precum şi substanţe care au proprietăţi antiseptice.

Ce să faci dacă mirosul neplăcut provine de la canalizare

În cazul în care mirosul neplăcut din baie nu dispare, iar acesta provine din canalizare, un alt truc genial pe care-l poți folosi este să torni 2,5 sau 3 litri de înălbitor în scurgere, înainte de a merge la culcare. Lasă înălbitorul să acționeze peste noapte și vei observa cum mirosurile neplăcute vor dispărea din baia ta.

Alte soluții pe care le poți folosi cu succes pentru a igieniza canalizarea de la baie sau bucătărie sunt combinația de oțet și bicarbonat de sodiu, sau apă clocotită în care se adaugă un pumn de sare. Ambele soluții, în câteva ore, vor face ca prin minune ca mirosurile urâte să dispară.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.