Ce te împiedică pe calea fericirii: alege o mână a Fatimei și află ce mesaj are ea pentru tine

Mâna Hamsa sau a Fatimei este o amuletă în formă de palmă și este populară în Orientul Mijlociu și Africa de Nord. De obicei este folosită ca bijuterie sau decorațiuni de perete.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

De data aceasta, mâna Fatimei se află în slujba unui test prin care poți să descoperi ce se ascunde adânc în subconștientul tău și ce te oprește pe calea fericirii. Aşa cum multe lucruri în viață nu sunt întâmplătoare, nu este întâmplătoare nici mâna pe care o alegi, care te atrage pur și simplu.

Așadar, uită-te la poză, alege mâna Fatimei și află ce îți spune ea.

Mâna numărul 1

Ești o persoană foarte calmă și răbdătoare. Îți place să stai și să cunoști oameni noi, dar uite că rămâi de fiecare dată cea mai frumoasă dintre „cei patru pereți”.

Ai mereu idei noi și bune, dar îți este frică să le realizezi, pentru că ți-e teamă că alții vor râde de tine. În acest timp, oamenii care au o calitate mult mai mică decât tine se distrează grozav în viață și zâmbesc mereu.

Amintește-ți că nimeni în viață nu te poate ajuta atât de mult pe cât poți tu însuți să te ajuţi . Prin urmare, ia-ți viața în propriile mâini și nu te îndoi de abilitățile tale.

Îndrăznește să ieși din zona fricii și pornește spre noi provocări. Când vei încununa cu succes primul tău efort, vei realiza că fericirea a fost întotdeauna la îndemână.

Mâna numărul 2

Oamenii te văd ca pe o persoană plină de încredere în sine și ca pe cineva care știe mereu ce vrea. De asemenea, ești foarte empatic și tolerant față de toată lumea, cu excepția ta.

Fii atent la felul în care te tratezi când faci greșeli, pentru că poți fi foarte nepoliticos. Apoi întoarce-te în timp şi analizează-ţi comportamentul şi vezi cât de mult te-ai retras în tine, fără a îndrăzni să te ierți și să mergi mai departe.

Să știi că nicio greșeală nu este sfârșitul lumii și că totul poate fi corectat, este nevoie doar de puțin efort și voință. Când vei afla asta, vei fi convins că viața poate fi un câmp de flori.

Mâna numărul 3

Pentru tine, loialitatea este cel mai important lucru în viață și de aceea ți-e teamă că cineva apropiat te poate trăda. Încearcă să înțelegi cine este cu tine pentru că te iubește cu adevărat și cine este cu tine în beneficiul tău. Distinge clar acest lucru și apoi întrerupe contactul cu oamenii care abuzează de bunătatea ta.

Probabil că vor fi oameni în acest demers care vor fi supărați pe tine, dar nu le acorda atenție. Întunericul este întotdeauna cel mai mare înainte de zori – fii hotărât când îndrăznești să faci „tăieri mari”. Ai petrecut mult timp ajutându-i pe alții care nu au meritat.

Când „eliberezi spațiul” din jurul tău, vei vedea cât de bine te vei simți și câtă energie îți mai rămâne pentru a te distra cu lucrurile care te fac o persoană fericită.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.