Ce tip de inteligență ai în funcție de zodie

Deși mulți asociază inteligența cu un IQ ridicat, acest lucru nu este pe deplin adevărat. Există mai multe tipuri de inteligență ce țin de adaptabilitatea noastră și de ușurința cu care facem anumite lucruri. Până acum 25 de ani, se credea că există doar o inteligență care este moștenită și care constă în capacitatea de a memora cât mai multe lucruri.

Astăzi, majoritatea cercetătorilor cred exact opusul. Există mai multe tipuri de inteligență care sunt independente una de cealaltă. Există 8 tipuri de inteligență și fiecare este asociată unei părți din creier. Așadar, o persoană poate fi inteligentă în mai multe feluri. În ceea ce privește zodiile, inteligența este determinată de semnul sub care ne-am născut și de influențele pe care le avem din partea planetelor.

Berbec

Berbecii au o inteligență intuitivă. Aceștia pot simți atunci când ceva nu este în regulă, datorită instinctului lor dezvoltat. De asemenea, inteligența lor constă în faptul că nu le este frică să aibă încredere în judecata lor. Acest lucru le permite să prevină anumite situații neplăcute și să găsească soluții eficiente la problemele care apar.

Taur

Taurul este semnul care poate să își coordoneze cel mai bine mintea și corpul. Acesta învață cel mai bine făcând lucruri practice ce presupun spațiul care îl înconjoară, atingeri și mișcare. Acest tip de inteligență poartă denumirea de inteligență corporal-kinestezică, iar cei care o au își folosesc memoria tactilă pentru a învăța.

Gemeni

Acești nativi sunt adevărați maeștri în arta comunicării și pot să vorbească orice și cu oricine. Ei sunt capabili să găsească exact cuvintele potrivite pentru a-și exprima sentimentele și gândurile. Inteligența lor lingvistică le permite să învețe citind și ascultând informații, iar acest lucru îi ajută să exceleze îndeosebi în jurnalism, literatură, publicitate și politică.

Rac

Racul are o inteligență intrapersonală dezvoltată și este singura zodie care se cunoaște cel mai bine. Capacitatea sa de autoevaluare și de reflectare îl face un adevărat autodidact. El poate să își dea seama singur când greșește și ce trebuie să facă pentru a se redresa. Firea lui contemplativă îl ajută să își găsească motivațiile în interiorul său și, de cele mai multe ori, preferă să lucreze singur.

Citeste continuarea pe divahair.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.