Ce trebuie să faci după ce te-ai vaccinat anti-COVID. Semnalele care ar trebui să te trimită direct la medic

Ce trebuie să faci după ce te-ai vaccinat anti-COVID. Semnalele care ar trebui să te trimită direct la medic

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

433.129 de români s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu cel puţin o doză de vaccin produs de Pfizer BioNTec şi campania de vaccinare continuă, şi alte câteva sute de mii s-au programat pentru a se imunizat împotriva SARS-COV 2, conform datelor furnizate de Comitetul Naţional de Vaccinare.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte de nerefuzat  Vacante 2021

Specialiştii în sănătate publică au dat mai multe sfaturi pentru ca oamenii să ştie ce au de făcut după ce au fost vaccinaţi.

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din Statele Unite (CDC) recomandă, pe site-ul său, ca cei care resimt durere sau disconfort după ce s-au vaccinat anti-COVID să ia legătura cu medicul curant, în cazul nostru medicul de familie, care poate prescrie administrarea unor medicamente, precum ibuprofen sau paracetamol.

În cazul în care apar dureri la locul injectării, specialiştii în sănătate recomandă aplicarea un prosop curat, rece şi umed în zona în care a fost administrat vaccinul. De asemenea, sunt indicate folosirea sau efectuarea de exerciţii cu braţul, potrivit Agerpres.

În cazul în care după vaccin apare febra, speciliştii recomandă administrarea unor antitermice, consum mai mare de lichide şi îmbrăcămite lejeră.

Dacă reacţiile adverse nu dispar după câteva ore ori dacă roşeaţa sau sensibilitatea la locul administrării vaccinului creşte după 24 de ore este cazul să luaţi legătura cu medicul de familie.

Medicii ruşi recomandă ca cei cărora le-a fost administrat vaccinul să nu se expună la frig şi nici să se supraîncălzească, să evite stresul şi consumul de produse la care ştiu că au alergie, relatează TASS.

Totodată, persoanele care s-au vaccinat anti-COVID ar trebui să acorde atenţie necesarului de vitamina D în organismul lor şi, dacă e nevoie, să corecteze această deficienţă.

Nutriţioniştii recomandă şi un consum cu un conţinut ridicat de proteine după vaccinare şi evitarea alcoolului timp de trei zile după vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.