Ce trebuie să faci pentru a-ți crește șansele la pariuri sportive online?

Jocurile de noroc implică riscuri, toată lumea știe, casele și platformele online avertizează în privința acestui lucru. Însă, în cazul pariurilor sportive, informarea, analiza și strategia pot juca și ele un rol în rezultatul final, oricât de greu de anticipat ar fi el. Cum la ora actuală, cei mai experimentați pariori aleg să joace pe platforme de pe internet, ne-am gândit să-ți oferim și ție câteva recomandări pentru a-ți spori șansele la pariuri sportive online.

Pariurile sportive sunt mult mai mult decât șansă, noroc și dispoziție de moment. Cei care reușesc să obțină profituri din practicarea acestui tip de joc, sunt de regulă persoane care cunosc multe detalii despre sporturile pe care pariază, despre echipe, jucători, schimbări, accidentări, transferuri, statistici etc.

Ce să faci pentru a-ți spori șansele la pariuri sportive online?

Pariurile sportive online nu se deosebesc de cele jucate la casele de pariuri clasice. Diferențele rezidă în modalitatea de plasare a biletelor, în modul de plată și de încasare a câștigurilor și în condițiile de joc oferite. În cazul în care ai ales deja să joci online, ești din start un jucător în câștig!

Astfel dacă vrei să ai mai multe șanse, ai nevoie de:

  1. Deschiderea unui cont pe o platformă licențiată

Doar o platformă licențiată îți poate garanta legalitatea și siguranța jocului. Activitatea acesteia este verificată și certificată de o autoritate care cunoaște foarte bine domeniul și care apără interesele utilizatorilor.

  1. Documentează-te în legătură cu sportul

Nu ai cum să prevezi exact rezultatul unui meci, dar te poate ajuta să deții informații despre echipe, formă, evoluție, jucători. Aceste date sunt esențiale în analizele pe care le ai de făcut înainte de a plasa un bilet. Evident că poți studia mai multe sporturi, dacă nu vrei să te limitezi la un singur domeniu sau nu găsești întotdeauna partide suficient de interesante pentru a juca.

  1. Mergi pe mâna ta

Oricât de tentante pot părea recomandările sau ponturile primite de la specialiști sau alți jucători, mergi întotdeauna pe mana ta. În fond sunt în joc banii tăi. Fiecare evaluare și estimare are propriile scăpări, subiectivisme și riscuri, dar doar pe ale tale ți le poți asuma.

  1. Nu umple biletul de pariuri

Nu neapărat un număr mai mare de pariuri este indicat pentru a câștiga mai mult. Câștiguri poți obține și cu un pariu simplu și cu un bilet combinat cu 2-3 meciuri, dar unde poți face evaluări mult mai avizate.

  1. Nu mări niciodată miza în speranța de a câștiga mai mult

Pariurile sportive nu pot fi o sursă constantă de profit. Poți avea perioade mai bune și perioade în care pierderile sunt mult mai mari decât câștigurile. Astfel nu încerca niciodată să faci din câștigurile de acest gen o modalitate constantă de a obține venituri importante, mărind nejustificat miza.

Cele mai importante case de pariuri, așa cum este și Betfair, susțin și încurajează un joc responsabil și echilibrat. Toate paginile au îndemnuri de a juca cu cumpătare și platforma se implică constant în a informa și avertiza asupra limitelor și riscurilor implicate. Pariurile se adresează doar celor peste 18 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.