Cea mai cruntă răzbunare! Ce a făcut o tânără după ce iubitul a părăsit-o! „Ca să nu uiți în ăștia 17 ani…”

O tânără a fost atât de supărată de faptul că iubitul său a părăsit-o, încât a decis să se răzbune în cel mai șocant mod posibil! Cine și-ar fi imaginat o asemenea lecție?

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Harriet, o frumoasă bunetă din Cheshire, Marea Britanie. Ca orice tânără adolescentă, ea s-a îndrăgostit de un băiat pe nume Dan Brown. Totuși, lucrurile nu au mers atât de bine și cei doi au decis să se despartă.

Totuși, ceea ce a fost cu adevărat surprinzător a fost faptul că, după despărțire, băiatul i-a cerut tinerei să-i dea banii înapoi, cei pe care îi cheltuise pentru bilete la concertul lui Justin Bieber.

Și fiindcă s-au certat, Dan a decis să își recupereze investiția înapoi.

Și fiindcă devenise prea insistent, fata a decis să îi dea o lecție de neuitat. I-a promis că îi trimite banii de pe bilet, dar a aranjat ca banca să îi returneze suma în decurs de 17 ani, câte un bănuț pe zi (un cent)! Și cum biletul costa câteva sute de dolari…

„Ca să îți amintești timp de atâția ani ce nemernic ai fost”, a conchis tânăra care a reușit să facă senzație pe internet cu ideea sa de răzbunare.

Sursa: a1.ro

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.