Cea mai tare DACIE din toate timpurile, construita de 23 de oameni!

O echipa de 23 de masteranzi au reusit sa realizeze un concept Dacia care depaseste imaginatia oricarui roman despre cum ar putea automobilul nostru sa arate in viitor.

Tinerii si-au efectuat stagiul final de studii la renault Technolgie Romanie acum cativa ani, iar munca lor entuziasta s-a concretizat intr-un model de Dacia limuzina care poarta numele Duster Birou Mobil, dupa cum scrie ProMotor.ro.

Desi ideea de a fabrica o Dacia limuzina pare departe de concernul frantuzesc, cu toate ca a existat o astfel de propunere pe vremea cand Dacia 1310 era la putere, conceptul creat de tinerii masteranzi demonstreaza ca acest lucru ar fi posibil.

Munca a durat 4 luni de zile, timp in care echipa a conturat un model fantastic care este si un spatiu de lucru, un birou mobil mai exact.

Sarcina masteranzilor a fost de a crea o masina la dimensiuni reale care sa imite conditiile d emunca din birourile Renault. Astfel, modelul in cauza a fost alungit cu 1,5 metri, facand-l sa arate ca o limuzina americana fiind adaugat un segment intre cele doua portiere.

Din pacate, nu este un model care urmeaza sa fie vazut pe strazi sau sa fie produs in serie, fiind unul experimental si unicat.

Imaginile cu Duster Birou Mobil vorbesc de la sine.

Sursa si GALERIE FOTO!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.