Ceață și ninsori în Maramureș

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna. In cursul zilei au cazut precipitatii mixte, iar seara si noaptea sub forma de ninsoare. Stratul de zapada masura pana la 36 cm la statia meteo Iezer si 1-2 cm in afara partii carosabile in zonele joase (Ocna Sugatag, Targu Lapus). Sectoarele de drumuri nationale au carosabilul curat si umed.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 19 utilaje si au raspandit 172 tone de material antiderapant. Pe sectoarele de drumuri judetene carosabilul este curat si umed, cu exceptia celor din zona Cavnic, unde se gaseste depus un strat de zapada framantata care are grosimea cuprinsa intre 1-2 cm. S-a actionat cu 23 de utilaje si s-au imprastiat 277 tone de material antiderapant. Cerul este acoperit, se semnaleaza ceata in zonele joase.

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Izolat, la munte vor fi posibile ninsori slabe. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -5 si -1 grad. Izolat vor fi conditii de ceata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.