Cei mai proşti hoţi din România au fost prinşi de Poliţie. Aventurile amuzante ale tâlharilor de ocazie!!!

Cei mai proşti din România au fost prinşi de poliţişti. Ei s-au răsturnat cu maşina pe care o furaseră, pe o linie de tramvai din Capitală, zilele trecute. Înainte de asta, ei furaseră o altă maşină pe care au abandonat-o însă pentru că nu avea benzină în rezervor. Bărbaţii au furat maşinile de la o spălătorie auto. Neavând noroc cu maşinile, hoţii au fugit cu trenul, unul la Braşov, celălalt la Timişoara. Ambii se întosc acum se întorc în Capitală, escortaţi de poliţie.

Cei doi hoţi au furat împreună, dar au fugit separat. Totuşi, ambii au fost prinşi de poliţişti, unul la Timişoara, celălalt la Braşov. Potrivit România TV, ei erau angajaţi ai unei spălătorii auto când s-au hotărât să fure o maşină şi să fugă cu ea.

Au ales însă maşina nepotrivită, pentru că aceasta nu avea benzină suficientă în rezervor, astfel că au fost nevoiţi să o abandoneze. Au furat apoi o altă maşină, de la o firmă din apropierea spălătoriei, însă în graba lor de a scăpa neprinşi s-au răsturnat cu autoturismul pe linia de tramvai. Ei nu au păţit nimic în urma accidentului. Au ieşit prin portbagaj şi s-au făcut nevăzuţi, cu un laptop şi un televizor, de asemenea furate.

Ulterior, deşi drumurile lor s-au despărţit, au fost prinşi în locuri diferite din ţară. Marţi ei vor fi prezentaţi în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventinvă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.