Cel mai mare steag uman din România, realizat la Baia Mare de 1 decembrie 2014

Baia Mare, în istorie de Ziua Naţională a României. Voluntarii unei asociaţii din municipiul de pe malul râului Săsar au pus la cale cel mai mare steag uman din România. Acţiunea a avut loc pe stadionul din localitate.
“Pe data de 1 Decembrie Ziua Naţională a României, voluntarii Asociaţiei Team for Youth, în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, au organizat acţiunea numită ”Cel mare mare steag uman la Baia Mare”. Ideea a venit în urma unui proiect pilot realizat anul trecut pe aceeaşi dată.
Atunci voluntarii asociaţiei au realizat un mic steag în momentul depunerii coroanelor la statuia ostaşului din Baia Mare. Deşi acţiunea a fost oarecum spontană, a avut succes şi a creat un impact pozitiv asupra celor prezenţi. Anul acesta am împărţit mii de flyere şi zeci de afişe despre eveniment şi am utilizat mediul virtual şi mijloacele mass media pentru a răspândi mai uşor vestea”, a declarat, pentru adevarul, Remus Pop, organizator.
În funcţie de culorile alocate, participanţii au fost ghidaţi de către organizatori spre centru stadionului. Acolo, la un semnal sonor, s-au ridicat cartoanele primite. Fiecare zonă a steagului a avut mai mulţi voluntari responsabili care s-au asigurat că grupul şi culorile respective se află în poziţia corectă. Organizatorii au declarat că au muncit mai bine de o săptămână la confecţionarea cartoanelor colorate, în total fiind pregătite circa 3000 de cartoane. La eveniment au participat circa 800 de tineri de toate vârstele care au dorit să ia parte la un eveniment cel puţin inedit de Ziua Naţională a României.

 

 

 

 

 

 

 

 

foto:https://www.facebook.com/cozoplean?fref=nf

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.